Reserveer je plek

Tijdens de braderie van de 'Boeskool is Lös' is er wederom een grote kinderrommelmarkt.

Sinds 2022 hoef je niet meer om 04:00 uur je bed uit om gegarandeerd te zijn van een plekje, want vanaf nu werken we met gratis reserveringen.

Van woensdag t/m zaterdag stellen we dagelijks 60 kramen ter beschikking. De kramen hebben geen dak. Zelf ergens gaan zitten met een kleedje is niet meer toegestaan.

Voor € 10,- reserveer je een kraam en aan het eind van de dag na 16:00 uur krijg je deze € 10,- contant  bij de kraam terug.

Het uitstallen van je kraam kan tussen 08:00 en 09:30 uur. Ben je vóór 10:00 niet aanwezig? dan vervalt je reservering en maken we graag iemand anders blij.

Goed geregeld toch?

Hoe werkt het

  • Als je bent in-gecheckt krijg je een kraam toegewezen en een winkelwagentje mee waarmee je jouw spullen naar je kraam kunt brengen.
  • Vanaf 16:00 komt het Boeskool Team bij iedere kraam langs om de €10 contant weer terug te geven

Reserveer jouw plaats

Zie je geen bestelformulier dan is er mogelijk een tijdelijke storing. Check www.eventbritestatus.com voor actuele informatie.

Tickets voor de kinderrommelmarkt zijn alleen bedoeld voor kinderen tot 16 jaar en niet voor ambulante handelaren. Ben je een handelaar, dan kun je voor jouw stand of kraam een plek aanvragen in het braderie-tracé. Je krijgt een kraam nummer toegewezen bij aankomst door ons Boeskool Team.

dit evenement wil je niet missen!

Klopt, je kunt kiezen tussen een oergezellige braderie overdag of een spetterend feest 's avonds.

Heb je vele kilometers afgelegd om ons te bezoeken en wil je meerdere dagen meemaken? Knoop er dan meteen een vakantie aan vast.

6 dagen lang feest

Van dinsdag t/m zondag non-stop feest

180.000+ vrienden

Een gigantisch gezellig feest met een enorm aantal bezoekers. Mis het niet!

van 0 tot 100

Iedereen voelt zich hier thuis, omdat er elke dag wat te beleven valt.

volledig gratis

Voor ieder elke dag altijd gratis toegankelijk! M.u.v. het sub-evenement Summer in the City.

heerlijk eten

Tijdens de Boeskool is Lös kunt u genieten van culinaire hoogstandjes (of een snelle hap) in elke uithoek van de gezellige binnenstad van Oldenzaal.

top-artiesten

Met vele podia, terrasjes en de beste artiesten van het land, maken wij samen met u het allermooiste feest van heel Overijssel.