Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

16.30
-
19.00

Verruckte Sonntag

Verplaatst naar de Groote Markt en gratis toegankelijk

Verruckte Sonntag

Verplaatst naar de Groote Markt en gratis toegankelijk

Videos

Verruckte Sonntag

Afsluitende Feestband op het hoofdpodium

Falsch und Verruckt

Een ware ‘Bombestimmung und Ambiance’

Deze zevenkoppige feestband heeft zijn oorsprong enkele kilometers van de Duitse grens gevonden. Dit houdt ze echter niet tegen om de ‘Stimmungsmusik der Heimat’ te laten klinken op verschillende podia in Nederland. Daarnaast zijn de Duitse klanken, afgewisseld met (falsche) meezingers en (verrückte) classics, niet het enige wat opvalt; met hun blauw-roze outfit geven ze een nieuwe dimensie aan de Lederhosen. Met een wervelwind aan energie zorgen ze voor een ware ‘Bombestimmung und Ambiance’.

Naast een kleurrijke outfit kent deze groep ook een kleurrijk repertoire. Niet alleen komen hits als ‘Scheiss Drauf’, ‘Festival der Liebe’ of ‘Ich bin wie Du’ langs, maar voor de overige muziekliefhebber komen zum Beispiel ook de Backstreet Boys, Golden Earring en Guns ’n Roses met een Duits sausje langs.

Mocht je al een ticket hebben gekocht dan krijg je de gemaakte kosten uiteraard gewoon terug. Je wordt als het goed is benaderd door het Boeskool Team, maar indien je dit mist, kun je terecht bij de organisatie van Summer in the City.

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös