Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

12.00
-
20.00

Verruckte Sonntag

met Brunch en Bier | Zorg dat je een ticket hebt gekocht.

Verruckte Sonntag

met Brunch en Bier | Zorg dat je een ticket hebt gekocht.

Videos

Verruckte Sonntag

Met brunch en bier!

Voor dit evenement moet je tickets bestellen. Koop jouw tickets op ticketkantoor.nl

Falsch und Verruckt

Een ware ‘Bombestimmung und Ambiance’

Deze zevenkoppige feestband heeft zijn oorsprong enkele kilometers van de Duitse grens gevonden. Dit houdt ze echter niet tegen om de ‘Stimmungsmusik der Heimat’ te laten klinken op verschillende podia in Nederland. Daarnaast zijn de Duitse klanken, afgewisseld met (falsche) meezingers en (verrückte) classics, niet het enige wat opvalt; met hun blauw-roze outfit geven ze een nieuwe dimensie aan de Lederhosen. Met een wervelwind aan energie zorgen ze voor een ware ‘Bombestimmung und Ambiance’.

Naast een kleurrijke outfit kent deze groep ook een kleurrijk repertoire. Niet alleen komen hits als ‘Scheiss Drauf’, ‘Festival der Liebe’ of ‘Ich bin wie Du’ langs, maar voor de overige muziekliefhebber komen zum Beispiel ook de Backstreet Boys, Golden Earring en Guns ’n Roses met een Duits sausje langs.

En ook met

DJ Jeronimo

DJ Jeronimo is in het dagelijkse leven ook DJ Jeronimo. Want sinds 2000 heeft DJ Jeronimo van zijn grootste hobby zijn beroep gemaakt.

Op 16 jarige leeftijd begon de toen nog Jeroen Wibbelink  uit Bathmen als DJ op kleine feestjes en in de div. jeugdsosen in de regio.

Vandaag de dag wordt hij als DJ Jeronimo gevraagd door het hele land. In de zomer kun je hem bovendien regelmatig vinden in vakantieoorden zoals Kreta en div. Spaanse Eilanden. In de winter is DJ Jeronimo vaak  werkzaam in  Frankrijk en Oostenrijk om daar de boel op de kop te zetten! Zijn agenda puilt dan ook uit van de vele afspraken.

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös