Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

20.00
-
24.00
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

-

Maximaal gezelligheid in hartje Oldenzaal

Kom naar de nieuwe Summer in the City. Dit is het enige evenement op de Boeskool waarvoor je wél tickets moet kopen.

Maximaal gezelligheid in hartje Oldenzaal

Kom naar de nieuwe Summer in the City. Dit is het enige evenement op de Boeskool waarvoor je wél tickets moet kopen.

Videos

Twents met een zachte G

Voor dit evenement moet je tickets bestellen. Koop jouw tickets op ticketkantoor.nl

Raymond Hermans

In het leven van RAYMON HERMANS staat één ding centraal en dat is muziek. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie, waarmee hij inmiddels een unieke sound heeft gecreëerd. Deze dansbare, uptempo en vrolijke klanken zorgen voor de juiste sfeer op iedere locatie.

Raymon is een geboren artiest en heeft zijn doorbraak te danken aan grote hits zoals: ‘Hypnose’, ‘Fenomeen’ en natuurlijk ‘M’n Favoriet’. Zowel in de kroeg als op een groot cross-over festival, wordt bij elk nummer uit volle borst meegezongen. Raymon is één van de snelst groeiende artiesten en is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ heeft alleen op Spotify al meer dan 25 miljoen streams.

In 2021 kwam RAYMON HERMANS met zijn nieuwe hit ‘Diamant’, waarmee hij hoog scoorde in diverse hitlijsten. Het is een echte feel good track en bevat een voorproefje van wat we in de toekomst van hem kunnen verwachten.

Zanger Kafka

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.

De gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere STUK, Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier enconfettie de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk

‘Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!’ geeft hij ieder feestje een goud-gele randje!

Vinzzent

Op jonge leeftijd wist ik het al! ik wilde later zanger worden en mensen entertainen. Met een Buma NL Award op zak én de publieksprijs van het nationale songfestival kwam in 2010 met “Dromendans” de definitieve doorbraak.

Mijn nieuwe single “Goodbye Ciao Ciao” is geweldig ontvangen en inmiddels al SterrenNL Paradeplaat, Continuschijf, Gelderse Roosschijf, BingoFM Schijf en RTV Nunspeet knuffelplaat.

Martin Ankone

een allround zanger in verschillende hoedanigheden, solo, duo met echtgenote Mariel Swennenhuis en/of dochter Robyn, band Ome Herman en Snor Revue.

Martin zingt van het Nederlandstalige lied zowel de smartlappen, nederpop, rock en eigen repertoire en zingt ook Duits of Engelstalig mee. Oftewel Martin heeft en zingt muziek voor alle soorten partijen.

En...

Maikel ten Voorde

En ook...

Tom Linders

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös