Muziek

dinsdag

13 augustus

-
Muziek

woensdag

14 augustus

20.00
-
24.00
Muziek

donderdag

15 augustus

-
Muziek

vrijdag

16 augustus

-
Muziek

zaterdag

17 augustus

-
Muziek

zondag

18 augustus

-

Tabitha

Van o.a. "Is dit over" met meer dan 17 miljoen streams op Spotify

Tabitha

Van o.a. "Is dit over" met meer dan 17 miljoen streams op Spotify

Videos

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kan Tabitha kennen van de hit is dit over, dit nummer werd een groot succes in Nederland met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op spotify.

Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Een succes

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP “Gevonden in verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden in verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamed en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

#Woensdagavond #Youngpower #Boeskoolhits

mede mogelijk gemaakt door