Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

20.00
-
1.00
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

-

Maximaal gezelligheid in hartje Oldenzaal

Kom naar de nieuwe Summer in the City, maar zorg wel dat je tickets hebt!

Maximaal gezelligheid in hartje Oldenzaal

Kom naar de nieuwe Summer in the City, maar zorg wel dat je tickets hebt!

Videos

Oldenzaals Carnaval op Mallorca

Voor dit evenement moet je tickets bestellen. Koop jouw tickets op ticketkantoor.nl

Rob Toonen

Midden, lage en hoge tonen knallen door de speakers tijdens een optreden van Rob Toonen. Hij is bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. 7 jaar lang heeft Rob een radioshow genaamd The Creepshow gepresenteerd op SLAM!FM samen met DJ Mental Theo. Rob trekt van feesttent naar feesttent en festivals om daar de tent op de kop te zetten.

Rob is vooral bekend van zijn vaste stek Mallorca waar hij dan ook het hele jaar te vinden is. Van house tot happy hardcore en van rock tot Nederlandstalige hits. Rob draait erg breed… En dat is hij ook!

Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Ook zijn nieuwe single Stuiteruh wordt goed ontvangen door de fans. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal.

We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

Bende van Ellende

De Bende van Ellende is niet alleen shinen op kuduro en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloer glijer ten gehore. Hoe dan ook: de bende is on fire en niet meer weg te denken uit de party scene. Samen met het publiek zetten ze iedere tent gegarandeerd op stelten en krijgen ze alle billen aan het trillen.

Zorg er dus voor dat je dit gouden duo gezien hebt, want ze brengen nog meer spektakel dan je gewend bent.

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös