Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

14.00
-
17.00
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

-

Mister Keys Matthijs met Lisa Dijkman

Matthijs en Lisa! Dat wordt heerlijk genieten op deze eerste officiële Boeskool Middag op de Groote Markt!

Mister Keys Matthijs met Lisa Dijkman

Matthijs en Lisa! Dat wordt heerlijk genieten op deze eerste officiële Boeskool Middag op de Groote Markt!

Videos

Matthijs

Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Mister Keys Matthijs achter de piano zit.

Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Naast zijn One Man Band begeleidt Mister Keys Matthijs ook De SPAM! Band van de online talkshow SPAM! uit Eindhoven.

Mister Keys Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek.

Lisa

Lisa Dijkman is een zeer talentvolle singer/songwriter, producer, pianist en live looping artiest met een uitgebreide achtergrond in zowel muziekproductie als performance.

Komt oorspronkelijk uit Hengelo, maar Lisa's professionele CV bevat wereldwijde optredens voor grote merken als Mercedes-Benz, Philips, Ritz Carlton, Four Seasons, The Oberoi, Sheraton, Hilton, Armani, Pacha, Burj Al Arab Dubai, Crazy Pianos Scheveningen, de militaire kampen in Afghanistan en nog veel meer. Ze heeft 7 jaar in Dubai gewerkt als artiest en ook nog een jaar in Berlijn.

In Nederland heeft ze samengewerkt als achtergrond en studio zangeres met veel bekende Nederlandse artiesten en TV persoonlijkheden.

Lisa's repertoire varieert van pop, Top 40, house, RnB, jazz standards, tot aan 70's, 80's, 90's, en disco. Ze treedt solo op als pianist/zangeres/DJ/looping station act, maar ook eventueel met een band. In 2009-2019 bracht Lisa Dijkman diverse zelfgeschreven tracks uit. Een van deze singles haalde de Top 100 chart, dit leverde haar veel exposure en live radio optredens op. Sinds haar eerste commerciële succes, heeft Lisa Dijkman hard gewerkt om haar unieke geluid naar luisteraars over de hele wereld te brengen.


Sinds 2020 schrijft, produceert en released ze onafhankelijk muziek onder haar nieuwste project LYZZ, met dit project richt ze zich voornamelijk op melodic techno, deep house & electro.

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös