Muziek

dinsdag

13 augustus

-
Muziek

woensdag

14 augustus

-
Muziek

donderdag

15 augustus

20.00
-
24.00
Muziek

vrijdag

16 augustus

-
Muziek

zaterdag

17 augustus

-
Muziek

zondag

18 augustus

-

Mental Theo

Doorgebroken in de begin jaren 90 en dit jaar staat hij in hartje Oldenzaal!

Mental Theo

Doorgebroken in de begin jaren 90 en dit jaar staat hij in hartje Oldenzaal!

Videos

Internationale DJ!

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring.

Mental Theo draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d'Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Mental Theo treedt dit jaar op bij de Boeskool is Lös samen met Q-MUSIC THE PARTY op onze inmiddels beroemde Donderdag 90's Boeskool Classics Avond.

Party's all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren '90 "DJ van het jaar" in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: "Dit gaan we versneld op cd zetten" de meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel en ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise' een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days' en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

Donderdagavond wordt weer knallen dit jaar!!

mede mogelijk gemaakt door