Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

8.00
-
18.00
Muziek

donderdag

18 augustus

8.00
-
18.00
Muziek

vrijdag

19 augustus

8.00
-
18.00
Muziek

zaterdag

20 augustus

8.00
-
17.00
Muziek

zondag

21 augustus

-

Kindermarkt

Één van de grootste rommelmarkten van Oldenzaal wordt gehouden tijdens de Boeskool is Lös. Zoek jij net dát ene koopje, kom dan snel naar de rommelmarkt want op = op!

Kindermarkt

Één van de grootste rommelmarkten van Oldenzaal wordt gehouden tijdens de Boeskool is Lös. Zoek jij net dát ene koopje, kom dan snel naar de rommelmarkt want op = op!

Videos

Elk jaar is het weer een feest om te zien hoe de kinderen zich, al vanaf de vroege uurtjes, presenteren. Deze uitgebreide kindermarkt bevat een breed scala aan verkoopplekken, voor allerlei leuke (tweedehands) koopjes. De kindermarkt is in de Kortestraat, Deurningerstraat. De kindermarkt is uitgegroeid tot een jaarlijks groot succes met veel belangstelling. Deelname tot 16 jaar.

Nieuw

Tijdens de braderie van de 'Boeskool is Lös' is er wederom een grote kinderrommelmarkt.

Vanaf dit jaar hoef je niet meer om 04:00 uur je bed uit om gegarandeerd te zijn van een plekje, want vanaf nu werken we met gratis reserveringen. Elke dag stellen we 65 kramen ter beschikking. Zelf ergens gaan zitten met een kleedje is niet meer toegestaan. Voor € 10,- reserveer je een kraam en aan het eind van de dag na 16:30 uur krijg je deze € 10,- contant  bij de kraam terug.

Het uitstallen van je kraam kan tussen 07:30 en 09:00 uur.

Hoe werkt het

  • Met jouw ticket van €10 kun je in-checken bij Deurningerstraat op de kruising met de Vestingsstraat
    Navigeer hier naar de in-check plek met Google Maps
  • Als je bent in-gecheckt krijg je een kraam toegewezen en een winkelwagentje mee waarmee je jouw spullen naar je kraam kunt brengen.
  • Vanaf 16:30 komt het Boeskool Team bij iedere kraam langs om de €10 contant weer terug te geven

Reserveer nu jouw plaats

Tickets voor de kinderrommelmarkt zijn alleen bedoeld voor kinderen tot 16 jaar en niet voor ambulante handelaren. Ben je een handelaar, dan kun je voor jouw stand of kraam een plek aanvragen in het braderie-tracé. Je krijgt een kraam nummer toegewezen bij aankomst door ons Boeskool Team.

Zie je geen bestelformulier dan is er mogelijk een tijdelijke storing. Check www.eventbritestatus.com voor actuele informatie.

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös