Muziek

dinsdag

13 augustus

-
Muziek

woensdag

14 augustus

-
Muziek

donderdag

15 augustus

-
Muziek

vrijdag

16 augustus

20.00
-
1.00
Muziek

zaterdag

17 augustus

-
Muziek

zondag

18 augustus

-

Het beste en gezelligste meezingfeest

De gezelligste avond op de Groote Markt op de Boeskool is Lös is toch wel de vrijdagavond met "Heerlijk Hollands"

Het beste en gezelligste meezingfeest

De gezelligste avond op de Groote Markt op de Boeskool is Lös is toch wel de vrijdagavond met "Heerlijk Hollands"

Videos

Gents

Als gelegenheidsformatie hebben we de afgelopen jaren tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA al kennis met ze kunnen maken.

Danny Froger, Danny Nicolay en Yves Berendse

Ze wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding waren ze er helemaal klaar voor, onder de naam GENTS. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten.

De ‘Gezelligste Meezingact’ van Nederland! Massaal meezingen op de Groote Markt en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

Het repertoire bestaat uit hun eigen singles Dans en Zing en Geheime Liefde, een piano pop medley, Marco Borsato medley, Love medley, Boy band medley, Hazes Medley, Guus Meeuwis medley, Move Like Toppers, Nederlandse wals medley en een Rob de Nijs medley.

Henk Dissel

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz.

Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy.

Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle:

’10 Seconden Later’

Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012)en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall).

Op zondag 14 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’. Met ‘Het Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. De muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijke stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017.

Samantha Steenwijk

Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen.

In 2009 maakt Samantha een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar Bloed Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behaalt de 11e positie in de hitlijsten.

Ze weet grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Eind september 2018 is het dan eindelijk tijd voor nieuwe muziek. Haar eerste single na The Voice of Holland wordt ‘Mama’, begin december wordt de single gereleaset en binnen een dag behaald ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst. Samantha is overdonderd door dit succes en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek.

De volgende single is een duet met René Froger, de single ‘Liefde Voor Altijd’ wordt uitgebracht in maart 2019. Het nummer wordt ook live ten gehore gebracht tijdens de show van Froger in Carré. Verder staan er in 2019 nog vele grote optredens gepland te beginnen met wederom Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Otto Lagerfett

Otto Lagerfett is de grootste Schlager König van dit moment. Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan.

Omdat het voor Otto onmogelijk is om in Duitsland normaal over straat te lopen, heeft Otto er voor gekozen om in Nederland te gaan wonen. Toch wil hij zijn liefde voor zingen niet opgeven.

Otto Lagerfett gaat in stijl naar elk optreden, hij kleedt zich zoals zijn, onlangs overleden, oudere broer Karl Lagerfeld deed (de bekende Duitse designer).

Onze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: Ein Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana, Griechesche Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live gesungen!

DJ Sander Scheperman

En om de avond lekker knallend af te sluiten hebben we dit jaar even lekker wat anders!

DJ Sander Scheperman zal de Groote Markt nog even lekker op de kop zetten!

mede mogelijk gemaakt door