Muziek

dinsdag

13 augustus

-
Muziek

woensdag

14 augustus

13.00
-
24.00
Muziek

donderdag

15 augustus

13.00
-
24.00
Muziek

vrijdag

16 augustus

13.00
-
24.00
Muziek

zaterdag

17 augustus

13.00
-
24.00
Muziek

zondag

18 augustus

-

's Middags & 's Avonds

Wandel gezellig binnen voor een verrassend, bomvol en uitermate gezellig programma!

's Middags & 's Avonds

Wandel gezellig binnen voor een verrassend, bomvol en uitermate gezellig programma!

Videos

PROGAMMA

Woensdag

Jazz en Poëzie

Vanaf 14.00 - 17.00

Je vindt volop gelegenheid om je uit te leven met Oud Hollandsche Spelen. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Vanaf 20.00

Klaar voor een mooie avond live muziek? Je kunt genieten van Jazz en Poëzie. Heel bijzonder.
Geniet van Bert Kuipers op piano en Jeroen Zijlstra, zang.  Het muzikale optreden wordt afgewisseld met optredens van Johannes Engelbertink die zal voordragen uit eigen werk en uit werk van de Enschedese dichter Willem Wilmink.

En, omdat het een avond vol jazz en poezie is wordt het publiek gevraagd een mooi passend  Nederlands woord te bedenken voor het Engelstalige "Jazz". De bedenker van de uitverkoren naam wordt natuurlijk beloond met een heerlijk Bombazijnbier en de nieuwe naam wordt terstond muzikaal vertaald.  Eeuwige roem voor de bedenker!
Stuur je voorstel voor een pakkende naam naar:
                   
jazzinjemoerstaal@gmail.com

Donderdag

Blues

14.00 - 17.00

Staat het teken van de Oud Hollandsche Spelen.Als je de woensdag hebt gemist, heb je nu de gelegenheid om het in te halen.

21.00 - 22.00

De donderdagavond staat in het teken van de Blues. De Boom's Blues Club heeft voor deze avond een mooi programma samengesteld.

Vanaf 21.00 uur staat The Buzz, een van Oldenzaals bekendste bands op het podium. Generaties zijn al er mee opgegroeid. De heren krijgen meer en meer zin in de  Blues en weten van geen ophouden. Zolang de Stones doorgaan,  gaan wij ook door zeggen ze. Wees erbij als de heren op het podium komen om het publiek te tracteren op de mooiste Blues klassiekers.

Vanaf 22.30

Het Bombazijn-podium is nu voor de Bluesformatie Midnight Blues Session.Deze band onder leiding van Phil Neil is afkomstig uit het centrum van de Duitse Blues, nl de omgeving van Munster en Osnabruck. Ze staan garant voor een avond groots genieten van de mooiste bluesmuziek.

Speciaal voor deze avond wordt de band aangevuld met twee lokale muziekanten. Robert van Goethem op trompet en Ronald Hagel op guitaar.  Robert is oa bekend van de The Breeze, The Heat Is On en Cats in the House en Ronald Hagel oa van Monkey Clan. Een Nederduitse Bluesavond. Dat wordt serieus genieten bij de Bombazijn.

Vrijdag

Smartlappen en Johhny Teardrop

Vanaf 16.00

Is het podium voor het Oldenzaals Smartlappenkoor "Ontroerend Goed".
Mooier kan een vrijdagmiddag niet worden. Heerlijk zitten in de Bombazijn-tuin, genieten van een drankje en luisteren naar de prachtige liederen en balladen van dit fantastische koor. Meezingen mag natuurlijk. Kom en geniet.

Vrijdagavond

Boeskool bij de Bombazijn kan niet natuurlijk niet zonder een optreden van de bekende  Oldenzaalse formatie Johnny Teardrop & The Tissues.  Deze band staat bekend om z’n kwaliteitsmuziek waar een breed publiek van kan genieten. Het repertoire bestaat uit covers, variërend van rhythm & blues tot soul en rock. De fantastische zanger en performer Henk ter Grote wordt begeleid door vier zeer professionele muzikanten.

Zaterdag

De Stroat

zaterdagmiddag

Ook op de zaterdag is de Bombazijntuin geopend. En er is natuurlijk ook  gelegenheid om de Stadsbrouwerij te bezoeken.
De tuin, een prachtige plek om samen met familie, vrienden en kennissen een paar uurtjes te vertoeven. Medewerkers van de Bombazijn staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

zaterdagavond

Wordt een spetterende avond met een optreden van, hoe kan het ook anders, Het Stroat Ensemble. Deze bigband behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Koud terug uit Gent waar ze de Gentse Feesten voor de zoveelste keer hebben verrast met hun muziek en de stenen uit de straat hebben gespeeld, staan ze deze zaterdagavond op, onder en naast het  Bombazijnpodium om vier fantastische muzikale dagen af te sluiten.  

Deze afsluiter is een must voor iedere liefhebber van fantastische muziek en een groots live optreden.

Het Boeskool-feest is een ideaal moment om te zien, te horen én te proeven wat er vier dagen te beleven valt.

Kom jij ook?

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös