Muziek

dinsdag

13 augustus

19.30
-
23.00
Muziek

woensdag

14 augustus

-
Muziek

donderdag

15 augustus

-
Muziek

vrijdag

16 augustus

-
Muziek

zaterdag

17 augustus

-
Muziek

zondag

18 augustus

-

Boeskool in Concert

Dé officiële opening van de Boeskool is Lös. Dinsdagavond vanaf +/- 19.15u op de Groote Markt! Een mix tussen Klassiek, opera en modern voor een bijzonder muzikale avond.

Boeskool in Concert

Dé officiële opening van de Boeskool is Lös. Dinsdagavond vanaf +/- 19.15u op de Groote Markt! Een mix tussen Klassiek, opera en modern voor een bijzonder muzikale avond.

Videos

De start & Unieke line-up!

Elk jaar weer een grandioos succes, en daarom ook dit jaar weer dé opening van de Boeskool is Lös. Het wordt een mooie muzikale avond van hoog niveau die je niet wilt missen. Elk jaar leggen de leden van de Koninklijke Harmonie St. Joseph de lat een stukje hoger!

Datum: 13 augustus 2019 omstreeks 19:15u zullen we de Boeskool gaan openen en om +/- 19:30 zal Boeskool in Concert beginnen.

De Koninklijke Harmonie St.Joseph

Dit jaar 122 jaar jong en staat volop in de Oldenzaalse samenleving.

De harmonie bestaat uit een orkest, slagwerkgroep, opleidingsorkest en beginnersorkest. De vereniging wil kwaliteit in muziek maken combineren met gezelligheid. Een goede combinatie want de leden van St. Joseph spelen met plezier en de goed bezochte concerten tonen dat het met de kwaliteit goed zit

Dat jong zijn probeert het orkest telkens in haar concerten te bewijzen. Bij voorbeeld in het Kerstconcert, het carnavalsconcert Boeskool of the Proms en het concert tijdens de Boeskool is Lös. De harmonie tracht door de verschillende concerten de harmoniemuziek zo breed mogelijk te belichten.

Het is dit jaar al weer het achtste Boeskool in Concert dat de St. Joseph harmonie i.s.m. de organisatie Boeskool is Lös mag geven.Ook dit jaar staat het orkest onder leiding van Römanö Mediati.

Heb jij ook zin in muziek maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en kijk op onze website.

Joke de Kruijf

Dinsdag 13 augustus bij ons op de bühne in Oldenzaal

Joke de Kruijf volgde na haar vooropleiding aan het conservatorium de Show-Musical opleiding aan de Academie voor Kleinkunst en de Nel Roos Academie.

Joke speelde hoofdrollen in Carmen, Larry this Funny World, Tango de Valentino, Little Shop of Horrors, Rocky over the Rainbow, Crazy for you, Chess, Chicago, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In de liedjesprogramma’s Telkens weer het Dorp, Nederland Musicalland en Musicals to the Max was zij soliste.

Naast het zingen, spelen en dansen in musicals doet Joke nog veel meer. Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle, Doornroosje en Marry Poppins. Met haar gouden stem, zal ze de gehele Oldenzaalse Markt in beroering brengen.

Kijk ook op www.jokedekruijf.nl

Sjors van der Panne

Hij groeide op in een wereld vol muziek. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.

Om deze droom te verwezenlijken verhuisde Sjors rond zijn twintigste naar Amsterdam. Hij meldde zich aan voor de Open Bak, het uitprobeerpodium van theater De Engelenbak, waar grote namen als Paul de Leeuw en Brigitte Kaandorp ook waren begonnen. Sjors mocht er vijftien minuten vullen en zong met knikkende knieën nummers van Frank Boeijen en Youp van ’t Hek. Men vond het wel mooi wat hij deed, maar het leverde hem niet meteen volle zalen op.

Zijn droom bleef zijn droom en Sjors volhardde. In 2008 won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la chanson en in 2011 bracht hij zijn debuutalbum Eén nacht uit.

In 2015 vestigde Sjors een record door maar liefst zeven uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Het daarvan verschenen live album Klassiekers in Het Concertgebouw stond wekenlang hoog in de albumhitlijsten. In de zomer van 2015 werkt Sjors aan een album met nieuw materiaal en bereidt hij zich voor op zijn eerste theatertournee.

In 2016 is het zover, en komt een parel van een single uit, genaamd ‘Isabel’. Het najaar 2016 en het voorjaar 2017 staan in het teken van de theatertour, waarin Sjors succesvol diverse bijzondere gastartiesten verwelkomt. Sjors zal met zijn gastoptreden tijdens de openingsavond van de Boeskool is Lös 2019 u, samen met Joke de Kruijf en het Koninklijke Harmonie St. Joseph, een geweldige avond laten beleven.

Joris Lumerij

Joris studeerde hoofdvak klarinet met als bijvakken saxofoon, piano en hafa directie aan de conservatoria van Aken en Zwolle.

Masterclasses volgde hij bij Kal Leister (Berliner Philharmonikar), Stanley Drucker (New-York Pilharmonic), Arno Piters (Koninklijk Concertgebouworkest en Walter  Boeykens (internationaal-solist). Vooraf aan zijn muziekstudies slaagde hij in 2001 aan de Pedagogische Academie Maastricht voor groepsleerkracht basisonderwijs (vakspecialist muziek). Momenteel maakt Joris deel uit van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Joris zal met zijn klarinet, op de eerste Boeskoolavond, een gastoptreden verzorgen waar wij allen naar uitzien.

Nieuw aankomend Oldenzaal talent

Anne Damink

Al op zevenjarige leeftijd ging Anne voor het eerst naar harp-les. Een ambitie/passie die ze nog steeds heeft.

Nadat Anne het harpspelen aardig onder de knie had, nam ze zangles. Onlangs heeft ze auditie gedaan voor het conservatorium.

Zo nu en dan heeft ze gastoptredens bij onder anderen de Dag van het Park in de Engelse Tuin, de Hulsbeek-dagen en de Midzomernacht. Anne hoopt dat ze met allerlei gastoptreden en haar studie zich in de toekomst kan ontpoppen als een goede musicus.

Debby Mureau

Debby Mureau startte in 1995 is al meer dan twintig jaar paramedisch stem- en presentatiecoach.

Ze geeft vanuit haar bedrijf Ad-voice training aan business- en mediaprofessionals op het gebied van succesvol spreken en presenteren en coacht politici, medewerkers van RTL, NOS en NPO en medewerkers van callcenters, ziekenhuizen en bedrijven in het optimaliseren van klantcontact.

Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in de media (onder andere als station voice bij NPO Radio 5) en in bedrijfsfilms en voiceresponssystemen.

Ook heeft muziek een professionele rol in haar leven; ze maakt een album en treedt als zangeres graag op met haar duo Bohémien en in diverse bands; James Last Revival Orchestra & Funky Friends. Ze produceert daarnaast voor commercials en artiesten. In 2016 verscheen haar boek ‘Je stem als krachtbron’ over overtuigen en beïnvloeden met je stem.

#BIC #Concert

mede mogelijk gemaakt door