Muziek

dinsdag

16 augustus

19.30
-
23.00
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

-
Muziek

zondag

21 augustus

-

Boeskool in Concert

Dé officiële opening van de Boeskool is Lös. Dinsdagavond vanaf +/- 19.15u op de Groote Markt! Een mix tussen Klassiek, opera en modern voor een bijzonder muzikale avond.

Boeskool in Concert

Dé officiële opening van de Boeskool is Lös. Dinsdagavond vanaf +/- 19.15u op de Groote Markt! Een mix tussen Klassiek, opera en modern voor een bijzonder muzikale avond.

Videos

De start & Unieke line-up!

Elk jaar weer een grandioos succes, en daarom ook dit jaar weer dé opening van de Boeskool is Lös. Het wordt een mooie muzikale avond van hoog niveau die je niet wilt missen. Elk jaar leggen de leden van de Koninklijke Harmonie St. Joseph de lat een stukje hoger!

Datum: 16 augustus 2022 omstreeks 19:15u zullen we de Boeskool gaan openen en om +/- 19:30 zal Boeskool in Concert beginnen.

De Koninklijke Harmonie St.Joseph

Dit jaar 122 jaar jong en staat volop in de Oldenzaalse samenleving.

De harmonie bestaat uit een orkest, slagwerkgroep, opleidingsorkest en beginnersorkest. De vereniging wil kwaliteit in muziek maken combineren met gezelligheid. Een goede combinatie want de leden van St. Joseph spelen met plezier en de goed bezochte concerten tonen dat het met de kwaliteit goed zit

Dat jong zijn probeert het orkest telkens in haar concerten te bewijzen. Bij voorbeeld in het Kerstconcert, het carnavalsconcert Boeskool of the Proms en het concert tijdens de Boeskool is Lös. De harmonie tracht door de verschillende concerten de harmoniemuziek zo breed mogelijk te belichten.

Het is dit jaar al weer het achtste Boeskool in Concert dat de St. Joseph harmonie i.s.m. de organisatie Boeskool is Lös mag geven.Ook dit jaar staat het orkest onder leiding van Römanö Mediati.

Heb jij ook zin in muziek maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en kijk op onze website.

Sharon Huzink

gastvrouw tijdens Boeskool in Concert

Deze dinsdagavond zal door niemand minder dan Sharon Huzink uit Geesteren aan elkaar gepraat worden. Deze veelzijdige dame is eigenlijk van alle markten thuis. Naast haar eigen modellenbureau ‘Meis Models’ en technisch detacheringsbureau is ze een perfectionist op het gebied van organiseren en presenteren.  


Claudia Patacca

Claudia heeft een bloeiende concertpraktijk opgebouwd en soleerde op uitnodiging van vele Nederlandse beroepsorkesten zoals het Radio Filharmonisch Orkest, Nedpho, Orkest van de 18de Eeuw en het Orkest van het Oosten met werken zoals 9de Beethoven, Golgotha en Le Mystère de la Nativité van Frank Martin, Gloria van Poulenc, Jeanne d’Arc au bûcher van Honneger, Rosalinde in Die Fledermaus van J. Strauss, Frau Silberklang in Der Schauspieldirector van Mozart en Fatime in Abu Hassan van Von Weber.

Meer informatie vindt u op haar website www.patacca.nl.

Rene van Kooten

René van Kooten, is een Nederlandse musicalster, zanger en acteur. Hij studeerde geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht en volgde vervolgens lessen in musical zingen, zanglessen, danslessen en acteerlessen. Sinds 1998 heeft hij in veel grote musicalproducties gespeeld, o.a. Les Misérables, Grease en Evita.

Bekijk ook zeker even deze video!

Double2

Double2 is een sprankelende damesband bestaande uit Ingrid Even, Myrna Konings, Ingrid ten Hove en Marian de Klein. Muziek en zang zijn hun grootste passie. Een optreden van Double2 staat al meer dan 17,5 jaar garant voor gezelligheid en dansende gasten. Het repertoire bestaat uit ruim 200 nummers en is veelzijdig en gevarieerd.

In de afgelopen jaren heeft Double2 regelmatig in het hele land opgetreden als The Andrews Sisters. Hits als ‘Boogie Woogie Bugle Boy’, ‘Bei mir bist du schön’ en ‘In the mood’ mogen dan natuurlijk niet ontbreken.

In Oldenzaal hebben de dames ook regelmatig acte de présence gegeven, o.a. bij Partycentrum Rouwhorst, De dag van het Park, de Palthetuin etc.

Double2 verheugt zich erop om op dinsdagavond 16 augustus tezamen met de Koninklijke Harmonie St. Joseph (o.l.v. Römanö Mediati) voor u op te treden.

#BIC #Concert

mede mogelijk gemaakt door