Muziek

dinsdag

16 augustus

-
Muziek

woensdag

17 augustus

-
Muziek

donderdag

18 augustus

-
Muziek

vrijdag

19 augustus

-
Muziek

zaterdag

20 augustus

20.00
-
1.00
Muziek

zondag

21 augustus

-

Maximaal beachparty in hartje Oldenzaal

Opzoek naar dé beste beachparty? Kom naar de nieuwe Summer in the City met een ticket die je online kunt bestellen.

Maximaal beachparty in hartje Oldenzaal

Opzoek naar dé beste beachparty? Kom naar de nieuwe Summer in the City met een ticket die je online kunt bestellen.

Videos

Beachparty

Voor dit evenement moet je tickets bestellen. Koop jouw tickets op ticketkantoor.nl

La Fuente

Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin' Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. In maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als DJ vlucht nam was Smeltzer hockeycoach. Sinds 2020 heeft hij dit weer opgepakt bij hockeyclub Oranje-Rood.

Trobi

Achter deze naam gaat de Nederlandse DJ en producer Bryan du Chatenier schuil. Hij werd, met zijn 16 lentes jong, de jongste artiest die een platencontract tekende bij Spinnin’ Records.

Hij heeft al aardig wat samenwerkingen op zijn naam staan. Zo heeft hij al tracks gemaakt met onder andere Snelle, Kevin, Karol G, Lacrim en Desiigner. In 2019 haalde hij onder de naam TroBeats voor het eerst de Tipparade met de track Big Man, een samenwerking met Sevn Alias en Mula B.

In september 2021 levert de samenwerking met Emma Heesters en Ronnie Flex de track Meisje Zonder Naam op. Eind oktober dropt hij samen met LouiVos en Mula B de track Einstein.

En aanvullend hebben we ook nog een eigen Boeskool DJ

mede mogelijk gemaakt door

Alle vrienden en sponsoren van de Boeskool is Lös