Meer dan 80 verschillende evenementen, artiesten en locaties

Een selectie van de meest bijzondere nieuwe features van onze website!

elke dag een overzichtelijk programma

Om het ultra diverse en brede programma van de Boeskool is Lös zo goed mogelijk te presenteren, communiceren we het programma per dag.
Zo kun je elke dag de leukste onderdelen van de Boeskool gemakkelijk vinden.

Gesorteerd op Genre

Iedere bezoeker van het feest, en dus ook onze site, is uniek. Voor elke bezoeker, van 0 tot 100, met:

Stevige eetlust, op zoek naar de leukste koopjes of dans-shows, de sport-programma-tijden, de gaafste kermisattractie of naar de muziek die bij jou past.

de onmiskerbare boeskool-sfeer

Hoe vertel je iemand over de onmiskenbare sfeer van de Boeskool is Lös

We hebben dit jaar een pagina gemaakt om dit zo visueel mogelijk te maken. Een aanrader, ook voor de mensen die de Boeskool is Lös al kennen:De Boeskool is Lös - in één oogopslag

strakke plattegrond

Die eenvoudig en simpel is, waardoor je snel je locaties kunt vinden. Ook kun je verschillende lagen kiezen zoals parkeerplekken en muntverkoop locaties.De plattegrond vind je terug bij élk programma-onderdeel

vandaag op de boeskool

Het eerste overzicht dat je op de home-page tegenkomt, is een dashboard met een (wisselende) selectie van het programma dat zich per dag live aanpast.

Als je dus graag wilt weten wat er die dag speelt, dan hoef je alleen maar naar www.boeskoolislos.nl.

(op dit moment zie je in willekeurige volgorde elk onderdeel van de Boeskool voorbij komen en de laatste Instagrams foto's van vorig jaar. Vanaf de dag dat de Boeskool begint zal dit overzicht helemaal live zijn!)

Elk jaar beter...

We hopen dat iedereen met meer gemak en plezier door onze nieuwe website navigeert - dat is namelijk onze hoogste prioriteit.

We staan uiteraard open voor verdere verbetering dus stuur vooral al jouw ideëen, suggesties, maar ook bugs of problemen door naar ons P&P team via pp@boeskoolislos.nl