Nieuw dit jaar

Omdat we de Boeskool is Lös graag vastleggen op foto's en met video's, hebben we ook te maken met de privacy van alle bezoekers. Dit is puur en alleen voor de promotie (en herinneringen aan) de Boeskool is Lös.

Na uitvoerig onderzoek hebben we besloten om via informatie borden, Facebook en o.a. de website het volgende te communiceren.

De Boeskool AVG

Als je het Boeskool is Lös evenemententerrein betreedt, dan ga je akkoord dat je (on)bewust in beeld komt. De gemaakte foto's en video's worden gepubliceerd via gedrukte, sociale en online media kanalen.

Wil je een foto of fragment laten verwijderen? Stuur de organisatie dan een bericht via één van de mediakanalen waar we actief op zijn en dan wordt het geplaatste materiaal, daar waar mogelijk, verwijderd.

De Boeskool is Lös als organisatie draagt geen verantwoording voor foto's en filmopnames door derden. Onze mediacrew is te herkennen aan een speciale Boeskool Badge met daarop de dag en functie en duidelijk onze Boeskool huisstijl. Voor professionele foto's en filmopnames wordt zonder schriftelijke aanvraag en goedkeuring door de organisatie ook geen toestemming gegeven.